..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 25.000,00

Branche
: Transport


Bedrijf
: Van Santen Transport te Haarlem

Een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar een betrouwbare partner is voor zowel intern-, extern-transport en zowel horizontaal- als verticaal- transport. De van Santen Groep, inmiddels 90 vakkundige medewerkers, beschikt over diverse disciplines zoals transport, kraanverhuur en intern transport. Van Santen Transport nam Financieel Transparant B.V. (FT) in de arm voor een premie besparings-scan.

Directeur en CFO Gert Jan van Santen binnen de Van Santen Groep hierover;

"de onpartijdige benadering van FT heeft ons als Directie de tools in handen gegeven om inzicht te krijgen hoe en tegen welke prijs onze zeer uitgebreide verzekeringsportefeuille ingericht kan worden. De rapportage van FT heeft ons in staat gesteld om direct een zeer lucratieve jaarlijkse premiebesparing te bedingen in de vorm van een korting bij onze huidige tussenpersoon. Het onderzoek van FT is een aanrader voor iedere ondernemer. Onnodig teveel geld betalen, daar zit geen enkele ondernemer in deze tijd op te wachten".

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?