..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 25.000,00

Branche
: Transport


Bedrijf
: Brouwer's tours te Noordwijk

Een familiebedrijf dat al 90 jaar bekend staat om zijn touringcar- en taxidiensten. Een van de grootste particuliere personenvervoer ondernemingen uit het westen van het land. Met inmiddels meer dan 130 voertuigen heeft Brouwer's Tours een aanzienlijk verzekeringspakket, waardoor scherpte geboden is. Financieel Transparant B.V. (FT) voerde een premiebesparings-scan uit en kwam tot aanzienlijke, jaarlijkse premie(kosten)besparingen, welke door de directie van Brouwer's Tours met beide handen aangegrepen werd om direct in te gaan regelen.

Paul Brouwer, Financieel Directeur hierover; "ongelofelijk wat er al niet mogelijk is binnen een lopende verzekeringsportefeuille. Onze portefeuille is nu een maatwerkportefeuille geworden, met de juiste voorwaarden en condities, zonder verborgen advieskosten. Met de onpartijdige dienstverlening van FT kan nu iedere ondernemer hiervan profiteren. DOEN, zeker in deze tijd van crisis".

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?