..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 27.600,00

Branche
: Sloop & Recycling


Bedrijf
: Lodder Sloopwerken

Een bedrijf met jarenlange ervaring en personeel dat weet van aanpakken. Inmiddels een begrip in Amsterdam en omstreken, met funderingsherstel en renovatie-sloopwerken als specialiteit. Financieel Transparant B.V. (FT) paste haar kennis van de sloopsector toe en haalde feilloos de verborgen- en onnodige kostenposten uit de verzekeringsportefeuille. Cor Lodder B.V. koos ervoor om direct de gesignaleerde premiebesparingen te realiseren. FT zette het stappenplan voor Lodder in werking. Een kleine maand later stond de eerste besparing al op de rekening.

Cor Lodder, Directeur/eigenaar hierover; "wij moeten hard werken om een beetje marge over te houden, dus ga ik mijn duur verdiende geld zeker niet uit mijn organisatie laten lekken aan verzekeringen. Zeker niet, nu ik erachter ben gekomen, dat er nagegnoeg geen arbeid tegenover die blootgelegde verborgen kosten staan. Die lekpost in onze organisatie is nu dankzij de dienstverlening van FT gedicht."

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?