..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 20.000,00

Branche
: Overige branches


Bedrijf
: StukArt Tuinen, Hoveniers te Hoofddorp

StukArt Tuinen is een hoveniersbedrijf, opgericht 1 maart 1979 door Frans Stukart, inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote organisatie waar kwaliteit en klantvriendelijk-denken het belangrijkste is.

De huidige directie kwam in aanraking via het verzoek van een andere collega-ondernemer. Onno Kinkel, Directeur en mede-eigenaar van StukArt Tuinen, over Financieel Transparant B.V. (FT); “ik wilde nou eindelijk wel eens weten hoe het er precies aan toe gaat in die ondoorzichtelijke financiële branche. De consultant van FT heeft de onpartijdige premiebesparings-scan opgeleverd, waarna wij direct de boven water gekregen jaarlijkse premiebesparingen op een prettige wijze hebben kunnen inregelen bij onze eigen tussenpersoon. Met het verkregen inzicht van FT, zijn wij nu eindelijk verzekerd van een maatwerkportefeuille, met de juiste verzekeringsvoorwaarden en condities”.

 

 

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?