..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 45.173,00

Branche
: Overige branches


Bedrijf
: Nieuwkoop Europe B.V.

Nieuwkoop Europe B.V. is al decennia een toonaangevende handelsnaam op het gebied van hydrocultuur, potplanten en exclusieve hardware. Onze producten vinden hun weg naar veelal zakelijke eindverbruikers via projektbeplanters, exporteurs, tuincentra en bloemisten in meer dan 40 landen en 3 continenten. In deze gespecialiseerde markt neemt Nieuwkoop Europe B.V al jaren een leidinggevende positie. 

Directeur Danny Gerritsen over Financieel Transparant; “Scherpe prijs en de juiste voorwaarden, een onpartijdig onderzoek van Financieel Transparant B.V. (FT) maakte dat meer dan waar. Zelf heb je als bestuurder niet de tijd en de know how om de vinger op de juiste plek te leggen als je bezig bent met inkoop van je verzekeringen. Het bedrijfsonderzoek van FT is er één die elke ondernemer moet doen om uiteindelijk écht de juiste keuze te kunnen maken inzake de benodigde verzekeringen binnen zijn/haar organisatie. Dat lukt niet met een traditionele tussenpersoon. De manier van aanpak en begeleiding is werkelijk een verlichting voor elk management en een feest om mee te maken. De eenmalige kostprijs voor het FT onderzoek versus de jaarlijkse opbrengst is het meer dan waard. Economisch gezien wel de beste investering kijkend naar de opbrengst.  Daar krijg je als ondernemer zeker geen spijt van. Ik ben met de resultaten uit het rapport bij onze huidige tussenpersoon geweest en die gaf aan dat niet voor elkaar te krijgen.  Aan de hand van het opgeleverde bedrijfs-onderzoeksrapport  door FT konden wij eindelijk onze portefeuille  wel op de juiste wijze gaan inregelen en besparen daarmee jaarlijks veel geld op onze verzekeringspremies zonder kwaliteitsverlies!  


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?