..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 4.500,00

Branche
: Overige branches


Bedrijf
: Dierenkliniek IJweg en Toolenburg te Hoofddorp

Een professioneel team van dierenartsen en assistentes die ervoor zorgen dat uw huisdier met de beste zorg wordt omringd. Als u zich thuis voelt dan hebben wij het goed gedaan, dat is onze missie. Met die insteek nam directeur eigenaar dr. Richard van Dortmont Financieel Transparant B.V. (FT) in de hand om zijn totale verzekeringsportefeuille onpartijdig tegen het licht te houden.

Richard van Dortmont hierover; "een zeer makkelijk te nemen besluit om gebruik te maken van de unieke onpartijdige dienstverlening van FT. De uitkomst van de scan was verbazingwekkend. FT haalde loepzuiver de verborgen verdiensten/kosten boven tafel in ons lopende verzekeringspakket. Die waren dusdanig hoog dat wij direct een koerswijziging hebben ingezet om de jaarlijkse premiebesparingen in te regelen. Dat ging erg gemakkelijk en is een aardig bedrag over 10 jaar! Ik had altijd gedacht dat ik een maatwerkportefeuille had maar die is uiteindelijk pas tot stand gekomen na de scan van FT. Daar zijn wij, nu al weer 3 jaar, zeer content mee, mede daar wij nooit meer te maken hebben met verborgen kosten in ons pakket, de portefeuille direct geactualiseerd en zijn er veel hiaten uitgehaald die mij veel mogelijke ellende bespaart".

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?