..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 1.500,00

Branche
: Overige branches


Bedrijf
: Bürmann Training & Advies te Hoofddorp, ZZP Consultant/adviseur

Bürmann Training & Advies houdt zich bezig met het bevorderen en waarborgen van de kwaliteit van arbeid door het ter beschikkingstellen van expertise op het gebied van veiligheid en kwaliteit Bij de start van in 2000 meldden zich geheel spontaan een aantal bedrijven die graag mijn verzekeringen wilden regelen. Een gezellige tussenpersoon overtuigde mij dat ik toch zeker een aantal producten echt nodig had. In zijn vergelijk verschilden de premies van de verschillende maatschappijen niet veel van elkaar. Ik gunde hem de deal. Ik heb jarenlang gedacht dat ik goed verzekerd was en dat de premie die ik betaalde ook in lijn was voor het werk dat ermee gemoeid was. Na een ontmoeting met een expert van Financieel Transparant B.V. (FT) en de uitgevoerde “no-cure-no-pay”- scan door FT gingen de ogen open. 

Gertjan Bürmann over FT: “Dat verzekeringsproducten geld kosten snap ik natuurlijk wel, maar dat er zoveel verborgen kosten in de producten zaten, wist ik niet. Wie wel? Als je ziet dat er elke maand behoorlijk wat euro’s naar de tussenpersoon gaan, begrijp ik nu, dat over de jaren heen, het een buitensporige beloning is geweest. Het is niet leuk te horen dat je premies na jaren echt goedkoper kunnen tegen dezelfde voorwaarden en nu voor jaarlijks aanzienlijk minder geld. Eindelijk is het mogelijk om de verzekeringsportefeuille onpartijdig te laten vaststellen in mijn belang! Ik hou die centen liever in mijn eigen zak. Eigenlijk zou elke ondernemer dit moeten doen, niets doen betekent dat je wellicht heel veel teveel betaalt voor niets”.

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?