..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 7.500,00

Branche
: Installatie bedrijven


Bedrijf
: Wahlen en Jongkind B.V. te de Kwakel

Al sinds 1927 voorziet technisch bureau Wahlen en Jongkind B.V. in de klimaatwensen van haar klanten. Zij namen Financieel Transparant B.V. (FT) in de arm voor een onpartijdige besparings-scan op MKB schadeverzekeringen.

Directeur John Jongkind hierover; "de onpartijdige benadering van FT heeft ons als Directie de tools in handen gegeven om inzicht te krijgen hoe en tegen welke prijs onze verzekeringsportefeuille ingericht kan worden. Via FT zijn wij in staat gesteld om direct een zeer lucratieve jaarlijkse premiebesparing te bedingen in de vorm van een korting bij onze huidige tussenpersoon, waar wij anders niet achter waren gekomen. Het onderzoek van FT op basis van “no cure no pay” is een aanrader voor iedere ondernemer. Als je als ondernemer zicht hebt op verborgen kosten in de lopende verzekeringen weet je direct daarna ook hoe je ze in de knip kunt houden. Lekker hoor in deze lastige tijd van crisis."

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?