..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 8.200,00

Branche
: Installatie bedrijven


Bedrijf
: De Blaauw installatietechniek B.V. te Haarlem, erkend installateur

Een installatiebedrijf met onmiskenbare wortels in Haarlem en ver daarbuiten. Al meer dan veertig jaar leveren zij alle disciplines op het gebied van elektrotechniek en beveiligingstechniek. Integriteit en betrouwbaarheid, dat is wat De Blaauw Installatietechniek B.V. (de Blaauw) van zichzelf eist, maar ook van haar opdrachtgevers en leveranciers. Zij levert een gedegen advies en goed product van deze tijd.

Onnodige kosten betalen voor verzekeringen waar geen arbeidsinspanning tegenover staat, stuitte Karin Emmens directeur van De Blaauw  tegen de borst en schakelde Financieel Transparant B.V. (FT) in.

Karin Emmens over het FT traject: “Het was een makkelijke stap om de onpartijdige dienstverlening van FT in te schakelen (no cure no pay!). Die heeft ervoor gezorgd dat wij feilloos de verborgen kosten boven tafel hebben gekregen. Daarna was het voor ons erg gemakkelijk om de aangetoonde en cijfermatig onderbouwde jaarlijkse premiebesparingen in te regelen. Onze premies zijn nu eindelijk in lijn met onze gerealiseerde maatwerkportefeuille en dat had ik eigenlijk al jaren eerder willen hebben,”. aldus Karin Emmens.


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?