..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 12.000,00

Branche
: Grondverzet & Loon verhuur


Bedrijf
: Loonbedrijf W.P. de Jong te Vinkeveen

Loonbedrijf W.P. de Jong uit Vinkeveen staat bekend om zijn agrarische-, baggerwerkzaamheden en beschoeiingen. Opgericht in 1975 en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met 18 medewerkers. Grondverzet is een sector met relatief veel voertuigen en machines, waarbij de hoge verzekeringskosten leiden tot hoge, vaste lasten. Zeker in deze tijden is verlaging van de vaste kosten welkom. Financieel Transparant B.V. (FT) ontdeed de verzekeringsportefeuille van onnodige, en vaak zelfs onzichtbare kosten.

Directeur Arjan De jong hierover; "Als je je verzekeringsportefeuille laat uitpluizen is het schrikbarend te constateren dat er zaken zijn die helemaal niet of onvolledig verzekerd waren. Door de onpartijdige dienstverlening in te schakelen van FT hebben wij nu een maatwerk- portefeuille met de juiste voorwaarden en condities weten te realiseren zonder onnodige verborgen kosten. Deze substantiële elk jaar terugkerende verlaging van de vaste kosten, past in elke gezonde bedrijfsvoering. Eigenlijk zijn er geen redenen te bedenken om niets te doen aan jarenlang teveel betaalde kosten".

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?