..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 17.200,00

Branche
: Grondverzet & Loon verhuur


Bedrijf
: Loonbedrijf Straathof B.V. te Mijdrecht

Combinatie van vakmanschap en de beste machines, met ongeveer 15 vastberaden mannen, 800 tevreden klanten al 25 jaar een begrip in land- en tuinbouw sector. Recht door zee en focus op de toekomst . Dankzij de sectorkennis van Financieel Transparant B.V. (FT) is het inmiddels wel bekend waar de onnodige, onzichtbare kosten zitten in de grondverzet en loonverhuur branche. Die bleken er bij Straathof ook te zijn. De onpartijdige premiebesparings-scan van FT haalde dit naar boven.

Directeur/eigenaar Ed van Blokland hierover; "de jaarlijks terugkerende premiebesparingen zijn naar volle tevredenheid gerealiseerd en ingeregeld en inmiddels zit de terugkerende besparing in de knip. Elk jaar weer. Wij hadden graag jaren eerder weet willen hebben van de geweldige dienstverlening van FT: man een man, woord een woord! Het zou ons in de voorbije jaren veel onnodige premiebetalingen gescheeld hebben. Een onderzoek van FT is voor iedere ondernemer een must".

 

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?