..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 9.300,00

Branche
: Aannemers


Bedrijf
: Vic Obdam Staalbouw B.V. te Obdam

Vic Obdam Staalbouw is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van stalen constructies ten behoeve van woningbouw (zowel een particuliere woning als grootschalige nieuwbouwprojecten), renovatieprojecten, hallenbouw (bijv. bedrijfshallen en hallen voor de agrarische sector), utiliteitsbouw (scholencomplexen, verzorgingstehuizen, e.d.) en trappen en hekwerken.De onpartijdige dienstverlening van Financieel Transparant B.V. (FT) werd ingekocht en zorgde voor een vlekkeloos traject om de blootgelegde jaarlijkse premiebesparingen direct in te regelen. 

Directeur Pieter Klijn over FT; “ Ik heb mij enorm verbaasd wat er zich afspeelt in verzekeringsland. Je sluit normaliter een verzekering af omdat je wilt dat het risico goed afgedekt is en gaat weer over tot de orde van de dag.... Uit het specialistische onpartijdige onderzoekstraject van FT blijkt dat er wel zo ongelofelijk veel onnodige verborgen kosten in je verzekeringen zitten waar niets voor wordt gedaan. Ik ben blij dat we daar eens en voor altijd van verlost zijn. Een "ijzersterke dienstverlening", een must voor iedere ondernemer groot of klein."


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?