..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 55.000,00

Branche
: Aannemers


Bedrijf
: Rutte Groep B.V. te Amsterdam

Al ruim 50 jaar gevestigd in Amsterdam Osdorp en een zeer bekende naam in de wereld van de wegenbouw. De wegenbouw sector kenmerkt zich door relatief veel, gespecialiseerd uitzonderlijk materieel .

René Rutte hierover: "ik raakte overtuigd van de noodzaak van een premiebesparings-scan. De (verborgen)verzekeringskosten zijn voor wegenbouw-bedrijven vaak jaarlijks erg hoge, vaste kosten. Elke ondernemer is er bij gebaat om goed te weten wat iets eigenlijk echt kost. Met de dienstverlening van Financieel Transparant B.V. (FT) is ons pakket volledig geoptimaliseerd. Inmiddels zijn alle onnodige, onzichtbare kosten eruit gehaald, uiteraard met behoud van dezelfde polisvoorwaarden, service en dekking, dus geen kwaliteitsverlies op ons verzekeringspakket. Ik raad iedere ondernemer aan zijn verzekeringen te onderwerpen aan de FT-scan, het is echt verbazingwekkend wat daar uit kan komen".

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?