..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 12.000,00

Branche
: Aannemers


Bedrijf
: Mercuur Bouw te Volendam, lid Bouwend Nederland

Mercuur Bouw, een middelgroot aannemersbedrijf en staat al meer dan 15 jaar garant voor gespecialiseerd planmatig onderhoud, renovatie en verbouw. Woningcorporaties, vastgoedondernemingen en particuliere opdrachtgevers vinden met plezier de weg naar Mercuur. Van Tekentafel tot oplevering, voor dag en douw op de bouw. Het is hard werken om tegenwoordig wat over te houden, aldus Chris de Boer een van de mede eigenaren. “Wij hebben veel van onze marges in moeten leveren, een jaarlijkse premiebesparing op onze vaste jaarlijkse (verzekerings)kosten zou meer dan welkom zijn. Het onpartijdige traject van Financieel Transparant B.V. (FT) maakte het meer dan waar”.

 

Chris de Boer; “Het bedrijfsonderzoek van FT is er een die elke ondernemer zou moeten doen om uiteindelijk echt de juiste keuze te kunnen maken inzake de benodigde verzekeringen zonder onnodige verborgen kosten.Daar krijg je als ondernemer zeker geen spijt van. Ik ben met het rapport bij onze huidige tussenpersoon geweest en die gaf aan dat zijn administratie er niet op gebouwd is en eigenlijk niet zit te wachten op allerlei veranderingen. Zij konden en wilden het niet leveren. Aan de hand van het opgeleverde bedrijfs-onderzoeksrapport konden wij eindelijk onze portefeuille wel op de juiste wijze gaan inregelen en besparen daarmee jaarlijks veel geld op onze verzekeringspremies zonder kwaliteitsverlies! Die gelden kunnen we nu in ons bedrijf laten zitten. Ieder jaar weer".


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?