..één van onze klanten aan het woord..

Gerealiseerde, jaarlijkse premiebesparing:
€ 7.000,00

Branche
: Aannemers


Bedrijf
: Carper Timmerfabriek B.V. te Obdam

Een begrip in Noord Holland door de perfectie op maat, de kwaliteit en scherpe prijsstelling voor kozijnen. Bij een scherpe prijsstelling hoort scherpte op de kosten. Financieel Transparant B.V. (FT) voerde de premiebesparings-scan uit en haalde feilloos de onnodige, onzichtbare kosten eruit die er niet in horen en waar nagenoeg niets voor wordt gedaan. Na de scan zorgde het stappenplan van FT voor een vlekkeloos traject om de premiebesparingen direct in te regelen. 

Hoofd administratie, Claudia Carper-ten Haken hierover; “ verzekeringen zijn niet onze hobby en willen dan ook een scherpe prijs met de juiste voorwaarden hebben voor ons bedrijf. Recent hadden we eerst onze verzekeringen overgesloten en dachten daarmee een goede slag te slaan… ongelofelijk wat er daarna aan verborgen kosten nog tussenuit is gehaald door het onpartijdige onderzoek van FT, dat hadden we jaren eerder willen weten! Het zal iedere ondernemer echt verbazen wat er mogelijk is.”

 


Beveelt Financieel Transparant aan andere ondernemers aan:"Onze tevreden klanten...." Staat uw collega erbij? Ga over de pin heen....

Uw verzekeringen bevatten vrijwel altijd verborgen kosten,

Financieel Transparant weet deze er feilloos uit te halen,

daarom ieder jaar forse premiebesparingen op uw verzekeringen.


Hoe werkt het?