Over ons

FinancieelTransparant is in 2010 opgericht door Patrick Tiel en Jan Heeremans.

Jan HeeremansPatrick Tiel (1968) heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Sinds 2002 maakt Patrick zich als onafhankelijk expert sterk voor de belangen van consumenten en ondernemers op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Met zijn revolutionaire "provisie-terug KLANT BELANG centraal"- concept (anno 2007) stond hij aan het begin van de cultuuromslag in de beloningstructuur in de verzekeringsbranche. Zijn "klantgevoel", know-how en ruime ervaring wordt door vriend en vijand gewaardeerd. Patrick zal als Consultant bespaar-kansen in uw lopende bedrijfsmatige schadeverzekeringen loepzuiver blootleggen. Honderden ondernemers hebben inmiddels de premiebesparings-scan van Financieel Transparant door hem laten uitvoeren met zeer verbazingwekkende resultaten. Het is voor iedere ondernemer aantrekkelijk, interessant en pakkend om deze onpartijdige scan te laten uitvoeren. Indien u hem rechtstreeks wenst te bereiken dan kunt u bellen op 085-8776288 of een mailtje sturen naar patricktiel@financieeltransparant.nl

 

 

 

Jan HeeremansJan Heeremans (1956) werd na een succesvolle carrière als vermogensbeheerder en fundmanager in de effectenindustrie in 2008 gevraagd zijn ervaring creativiteit en passie in te zetten in het Intermediair kanaal.

In de tijdgeest, we spreken 2008, brengt hij de noodzaak van integriteit en transparantie onder de aandacht van tussenpersonen. Met zijn collega's bij DSI, het Instituut voor Deskundigheid, Screening en Integriteit voor de effecten- en verzekeringsindustrie, is Jan verantwoordlijk voor de invulling van de DSI-WFT registers Hypotheken, Leven, Schade en Kredieten.

Het Register Integriteitsgevoelige Functies, met bijpassende screening, heeft zijn hart gestolen. Vanuit die positie is Jan gespecialiseerd in integer en transparant handelen in de financiële sector en kan Jan beoordelen of banken, verzekeraars en tussenpersonen transparant met hun klanten omgaan. Indien u hem rechtstreeks wenst te bereiken dan kunt u bellen op 085-8776288 of een mailtje sturen naar info@financieeltransparant.nl

 

 

 

"Moeilijker moet je het niet maken!"

Deze kenmerkende uitspraak van Jan van Vliet ( 1958) ,gekozen als Beste Docent van Nederland 2002, typeert zijn pragmatische manier van werken.

Jan heeft zijn roots al 30 jaar in het verzekerings-vak en is daarnaast succesvol ondernemer in ICT en Onroerend goed geweest. 

Gevraagd naar zijn methode van aanpak zegt hij in alle bescheidenheid: "Wanneer je doet wat je kan en nakomt wat je afspreekt, wordt zaken doen een feestje waar alle partijen van genieten. Blijf eerlijk en transparant over hoe zaken in elkaar zitten dan volgt de rest vanzelf." 

Geen wonder dat Jan van Vliet zich als een vis in het water voelt bij de loepzuivere 'No cure No pay' werkwijze van Financieel Transparant. Maak kennis met deze markante persoonlijkheid en laat uw verzekeringspakket door Jan van Vliet onder de loep nemen. Een feest van besparingen... Indien u hem rechtstreeks wenst te bereiken dan kunt u bellen op 085-8776288 of een mailtje sturen naar janvanvliet@financieeltransparant.nl

 

 

Evert Breuker's (1955) carrière is 37 jaar geleden begonnen bij IBM, waar hij werkzaam is geweest in diverse functies op gebied van controlling en auditing.

Wat deed hij daar? Het continue verbeteren en zo efficient mogelijk maken van bedrijfsprocessen en besparen. Door het hele bedrijf, op vele divisies, zowel in Nederland, de Benelux en in Europa. Gewerkt in het veld, gerapporteerd aan de directies.

Over slim besparen hoef je hem niets meer te vertellen, het zit hem in het bloed. Als geen ander weet hij: minder kosten is winst, maar elk jaar minder kosten is heel veel winst.

Na zijn loopbaan bij IBM gaat hij nu deze kennis en ervaring gebruiken om het MKB flinke besparingen te bezorgen. Samen met het door Financieel Transparant ontwikkelde concept maakt hij nu voor ondernemers inzichtelijk waar de lekken zitten in de verzekeringskosten. Geen ingewikkelde rapporten, maar een duidelijk overzicht wat en waar teveel betaald wordt. En als de klant dat wil, kan hij de besparing ook kant en klaar voor u realiseren.

Indien u Evert rechtstreeks wenst te bereiken, dan kunt u bellen op 085-877 6288 of stuur een mail naar evert@financieeltransparant.nl

 

Machiel Jimmink(1956) heeft een brede en lange ervaring in de financiële dienstverlening. Zo werkte hij voor een grote tussenpersoon in de verzekeringen, voor een vermogensbeheerder, en een beleggingsfonds. Hij heeft hierdoor een diepgaand inzicht gekregen in de werking en samenhang van financiele producten en het belang ervan voor de klant.

Vanuit zijn eerdere carrière als zelfstandig ondernemer in de horeca en meubeldesign, weet hij dat de juiste focus een van de belangrijkste pijlers is van blijvend succes. Focus op de zaken waar je goed in bent; verzekeringen-zaken liggen daarbij echter niet direct voor de hand! Machiel was dan ook direct gegrepen door het concept van Financieel Transparant waarin het kosten aspect en de bespaarmogelijkheid van veel verzekeringen voor de ondernemer worden bloot gelegd en ingeregeld.

Machiel is dan ook blij dat hij met Financieel Transparant een waardevolle bijdrage kan leveren aan de ondernemer en zo de integriteit en transparantie in de financiële wereld naar een hoger plan te tillen. Indien u hem rechtstreeks wenst te bereiken dan kunt u bellen op 085-8776288 of een mailtje sturen naar machiel@financieeltransparant.nl

 

( FOTO EN TEKST VOLGEN) Michel Doggenaar (1967)

 

( FOTO EN TEKST VOLGEN) Mark Wubben (1966)

 

(FOTO VOLGT) Tom van Tol (1967) heeft professionele ervaring opgedaan in ICT en Beleidsstrategie. Al 25 jaar is Tom betrokken bij succesvolle concepten in diverse functies , bij internationale reclame bureaus, uitgeverijen en ICT bedrijven. Als entrepreneur pur sang heeft Tom de focus  altijd op ondernemen (datgene doen waar je blij van wordt). Verzekeringen liggen daarbij niet direct voor de hand, behalve natuurlijk als je daarmee jaarlijks (tien)duizenden euro’s kan besparen.

De boodschap van Financieel Transparant spreekt Tom erg aan: hij gelooft dat  door volledige transparantie veel overbodige kosten boven water komen. Anno 2015 kan dat tot verhelderende inzichten leiden. Attack!. Tom gidst  de ondernemer kort en bondig door de stoffige verzekeringsmaterie op zoek naar fantastische jaarlijkse premie besparingsmogelijkheden. Ondernemers ervaren het altijd als een feestje om met een gelijkgestemde creatief en materiedeskundige als Tom te kunnen sparren en besparen. Indien u hem rechtstreeks wenst te bereiken dan kunt u bellen op 085-8776288 of een mailtje sturen naar tom@financieeltransparant.nl.

 

 

 

 

Contactgegevens

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
info@financieeltransparant.nl

Voip      :085-8776288
kvk        : 34385478

BTWnr  : 8221.64.231