Ondernemers verzekeringen

“ Ondernemers kunnen door nieuwe wet en regelgeving sterk besparen op (lopende) verzekeringspremies ..!”

Een duidelijke uitspraak van Patrick Tiel, een besparings-consultant voor Financieel Transparant B.V (FT). Inmiddels heeft hij bij tientallen ondernemers een premiebesparings-scan gedaan. Zo bereikte hij voor hen jaarlijkse besparingen van vele (tien) duizenden euro’s. 

Maar wie neemt het initiatief...?

Patrick Tiel hierover: “..Ondernemers willen ondernemen en verzekeringen zijn niet echt iemands hobby. Ik blijf het jammer vinden dat de huidige mogelijkheden voor premie besparen onvoldoende zichtbaar zijn voor het MKB.

Immers, tot op de dag van vandaag betaalt u voor de jaarlijkse begeleiding van uw verzekeringen een percentage over de hoogte van uw verzekerings-premies. Dus vraag ik mij af of de persoon die daarvan afhankelijk is zelf het initiatief neemt om met een besparingsvoorstel te komen bij het MKB.

Ik spreek elke dag ondernemers die zich voor veel zaken verzekeren en waar besparingen méér dan welkom zijn. Zeker in deze tijd van crisis. Maar hoe moet je hiermee beginnen...?"

Helder: "No cure – no pay"

Vandaar dat FT voor ondernemers een premiebesparings-scan heeft ontwikkeld waarbij onpartijdig inzichtelijk wordt gemaakt wat de jaarlijkse besparing kan worden. En dat alles op "no cure – no pay" basis. Dat maakt het voor de ondernemer nog makkelijker en geeft hem het juiste onpartijdige refrentiekader om daarna de juiste verzekeringen in zijn belang in te kopen.

1 2

Ondernemers verzekeringen transparant gemaakt…

Ondernemersverzekering Peter Batist
Peter Batist
6 medewerkers, premie:
• Ziekte verzuim
• Collectief ziektekosten
• Pensioenregeling, AOV, auto's
Besparing: € 2.500,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Peter Batist
Ondernemersverzekering Aad van Rookhuizen
Aad van Rookhuizen, ZZP'er
1 medewerker, premie:
• Zakelijke verzekeringen
• Particuliere verzekeringen
Besparing: € 540,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Aad van Rookhuizen

In het kort