Ondernemers verzekeringen

“ ...MKB Ondernemers kunnen door nieuwe wet en regelgeving sterk besparen op (lopende) verzekeringspremies 'T MKB verdient meer!...!”

Een duidelijke uitspraak van Patrick Tiel van PT consultancy, besparings-consultant voor Financieel Transparant(FT). Inmiddels heeft hij bij honderden ondernemers als zelfstandig professional voor en namens FT gesprekken gevoerd, onderzoeken uitgevoerd én succesvol begeleid in opdracht voor en namens FT. Zo bereikte hij voor een diversiteit aan verschillende opdrachtgevers jaarlijkse besparingen van vele (tien) duizenden euro’s. 

Maar wie neemt het initiatief...?

Patrick Tiel hierover: “..Ondernemers willen ondernemen en schadeverzekeringen zijn niet echt iemands hobby. Vaak gehoorde opmerking in de praktijk:  ...je kunt niet zonder... het is een noodzakelijk kwaad.. Ik blijf het jammer vinden dat de huidige mogelijkheden, om écht het juiste verzekeringstarief onpartijdig in te kopen in het belang van de ondernemer, nog steeds heden ten dage onvoldoende zichtbaar zijn voor het MKB.

Immers, tot op de dag van vandaag betaalt u voor de jaarlijkse begeleiding van uw verzekeringen een percentage over de hoogte van uw verzekerings-premies. Dus vraag ik mij af of de persoon en/of organisatie die daarvan afhankelijk is zelf het initiatief neemt om met een besparingsvoorstel te komen in het belang vanhet MKB.

Ik spreek in mijn praktijk elke dag ondernemers die zich voor veel zaken verzekeren en waar besparingen méér dan welkom zijn. Zeker in tijd van crisis maar ook heden ten dage waar we zien dat de economie weer aantrekt. Ik begrijp dat ondernemers weer druk zijn en gelukkig weer meer business genereren, maar..."verlies NU niet uw kosten uit het oog"... "...Het is nu ZEKER alle hens aan dek om er voor te zorgen dat hetgeen er nu weer verdient wordt niet onnodig van de kar te laten vallen..." Maar hoe moet je hiermee beginnen...?"

Helder: "No cure – no pay"

Vandaar dat FT voor ondernemers een premiebesparings-scan heeft ontwikkeld waarbij onpartijdig inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel er op de jaarlijkse kostenpost verzekeringen bespaart kan worden en gelden dus binnen het bedrijf gehouden kunnen worden. En dat alles op  een vriendelijke "no cure – no pay" basis. Dat maakt het voor de ondernemer nog makkelijker en geeft hem het juiste onpartijdige refrentiekader om daarna de juiste verzekeringen in zijn belang in te kopen.

In het kort

  • Verzekeringspremies zonder kwaliteitsverlies scherper inkopen
  • De FT-scan geeft inzichten & oplossingen, minimaal bedrag gegarandeert
  • No cure – no pay
  • Bel-mij-terug voor een vrijblijvende afspraak op korte termijn.
1 2

Ondernemers verzekeringen transparant gemaakt…

Ondernemersverzekering Peter Batist
Peter Batist
6 medewerkers, premie:
• Ziekte verzuim
• Collectief ziektekosten
• Pensioenregeling, AOV, auto's
Besparing: € 2.500,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Peter Batist
Ondernemersverzekering Aad van Rookhuizen
Aad van Rookhuizen, ZZP'er
1 medewerker, premie:
• Zakelijke verzekeringen
• Particuliere verzekeringen
Besparing: € 540,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Aad van Rookhuizen

In het kort