Ondernemers verzekeringen

“ Ondernemers kunnen door nieuwe wet en regelgeving sterk besparen op (lopende) verzekeringspremies ..!”

Een duidelijke uitspraak van Patrick Tiel, besparings-consultant voor Financieel Transparant(FT). Inmiddels heeft hij bij honderden ondernemers gesprekken en onderzoeken gevoerd en FT trajecten succesvol begeleid. Zo bereikte hij voor hen jaarlijkse besparingen van vele (tien) duizenden euro’s. 

Maar wie neemt het initiatief...?

Patrick Tiel hierover: “..Ondernemers willen ondernemen en schadeverzekeringen zijn niet echt iemands hobby. Vaak gehoorde opmerking in de praktijk:  ...je kunt niet zonder.. Ik blijf het jammer vinden dat de huidige mogelijkheden, om écht het juiste verzekerings tarief  in te kopen in belang van de ondernemer, onvoldoende zichtbaar zijn voor het MKB.

Immers, tot op de dag van vandaag betaalt u voor de jaarlijkse begeleiding van uw verzekeringen een percentage over de hoogte van uw verzekerings-premies. Dus vraag ik mij af of de persoon en/of organisatie die daarvan afhankelijk is zelf het initiatief neemt om met een besparingsvoorstel te komen in het belang vanhet MKB.

Ik spreek elke dag ondernemers die zich voor veel zaken verzekeren en waar besparingen méér dan welkom zijn. Zeker in tijd van crisis maar ook heden ten dage waar we zien dat de economie weer aantrekt. Ik begrijp dat ondernemers weer druk zijn maar verlies nu niet uw kosten uit het oog... Maar hoe moet je hiermee beginnen...?"

Helder: "No cure – no pay"

Vandaar dat FT voor ondernemers een premiebesparings-scan heeft ontwikkeld waarbij onpartijdig inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel er op de jaarlijkse kostenpost verzekeringen bespaart kan worden en gelden dus binnen het bedrijf gehouden kunnen worden. En dat alles op  een vriendelijke "no cure – no pay" basis. Dat maakt het voor de ondernemer nog makkelijker en geeft hem het juiste onpartijdige refrentiekader om daarna de juiste verzekeringen in zijn belang in te kopen.

In het kort

  • Verzekeringspremies zonder kwaliteitsverlies scherper inkopen
  • De FT-scan geeft inzichten & oplossingen, minimaal bedrag gegarandeert
  • No cure – no pay
  • Bel-mij-terug voor een vrijblijvende afspraak op korte termijn.
1 2

Ondernemers verzekeringen transparant gemaakt…

Ondernemersverzekering Peter Batist
Peter Batist
6 medewerkers, premie:
• Ziekte verzuim
• Collectief ziektekosten
• Pensioenregeling, AOV, auto's
Besparing: € 2.500,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Peter Batist
Ondernemersverzekering Aad van Rookhuizen
Aad van Rookhuizen, ZZP'er
1 medewerker, premie:
• Zakelijke verzekeringen
• Particuliere verzekeringen
Besparing: € 540,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Aad van Rookhuizen

In het kort