Financieel Transparant ook voor ZZP'ers...

Financieel Transparant B.V. (FT) is opgericht in 2009 en zet zich in voor transparantie in de financiële sector en onderzoekt verzekeringsportefeuilles op (vaak) onnodige verzekeringskosten, zoals (verborgen beloningscomponenten en overige kosten. 

Inmiddels zijn onze scans en aanvullende rapporten de basis geworden van vele (tien)duizenden euro's premiebesparing per MKB-klant. Niet eenmalig, maar premiebesparingen die elk jaar terug komen.

Premie besparen nu ook voor ZZP´ers

Naast onze grote klantengroep van (middel)grote MKB bedrijven, hebben wij ook een scan beschikbaar voor ZZP'ers. Die wordt pas in werking gezet nadat er een persoonlijk gesprek vooraf gegaan is met de boekhouder/accountant. Het is gebleken dat deze steeds groter wordende groep zelfstandige professionals vrijwel geen support heeft om deze te hoge kosten bloot te leggen.  Hier komen geen ingewikkelde zaken aan te pas; dezelfde kwaliteit ( zoals clausules ,dekking, verzekerde bedragen, voorwaarden etc,etc., tegen lagere premies. Dus geen kwaliteistverlies

 

Samenwerking met kantoren

Bedrijven die zich hard maken voor een gezonde financiële dienstverlening op assurantie technisch gebied bij haar klanten vinden een luisterend oor bij FT.

Speciaal voor dienstverleners, zoals administratiekantoren, accountants, belastingadviseurs kunnen wij aangepaste tarieven leveren voor FT trajecten. Dienstverleners die interesse hebben in deze samenwerking, kunnen bellen op telefoonnummer: 085 - 877 62 88 of een mailtje sturen naar info@financieeltransparant.nl. 

 

In het kort

  • Verzekeringspremies zonder kwaliteitsverlies scherper inkopen
  • De FT-scan geeft inzichten & oplossingen, minimaal bedrag gegarandeert
  • No cure – no pay
  • Bel-mij-terug voor een vrijblijvende afspraak op korte termijn.
1 2

Ondernemers verzekeringen transparant gemaakt…

Ondernemersverzekering Peter Batist
Peter Batist
6 medewerkers, premie:
• Ziekte verzuim
• Collectief ziektekosten
• Pensioenregeling, AOV, auto's
Besparing: € 2.500,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Peter Batist
Ondernemersverzekering Aad van Rookhuizen
Aad van Rookhuizen, ZZP'er
1 medewerker, premie:
• Zakelijke verzekeringen
• Particuliere verzekeringen
Besparing: € 540,-- elk jaar
Bekijk het verhaal van Aad van Rookhuizen

In het kort